Contactgegevens

Smit Interieurbouw & Advies
Laan der Verenigde Naties 1 D
4334 ES Middelburg
Tel: (0118)611460
Fax: (0118)614804

Email: info@smitinterieurbouw-advies.nl

Routebeschrijving

waar vind ik smit interieurbouw en advies

Stel een vraag • Wesdorp Snacks, Ooltgensplaat

  tekst

 • Gemeente Oud- Beijerland, Oud- Beijerland

  tekst

 • Restaurant ’t Elfde Gebod, Goes

  tekst.

 • Brasserie Hildernisse Eten & Drinken, Middelburg

  Na een grootse verbouwing opende Hildernisse Eten & Drinken in mei 2012 de deuren van de vernieuwde Brasserie aan Plein 1940 – nr. 10 te Middelburg. De zaak heeft een sfeervol en uitnodigend karakter gekregen waarbij natuurlijke materialen een grote rol hebben gespeeld; het front van de bar is bekleed met verschillende diktes kops hout, scheidingswanden zijn gemaakt van oude bouwmaterialen en zelfs een oude gerestaureerde kerkbank doet dienst als extra zitmogelijkheid. De haard, lambrisering, verlichting, gordijnen en gestoffeerde banken dragen op hun beurt bij aan de gecreëerde sfeer. Als eyecatcher hangen er aan het plafond grote boomstronken met losse lampenkappen.


 • Roompot Vakantiepark Noordzee Résidence, Cadzand-Bad

  Begin april 2011 gestart met de bouw van het nieuwe Roompot Vakantiepark Noordzee Résidence te Cadzand-Bad. In april 2012 realiseerden wij in het algemene centrumgebouw al het maatwerk meubilair binnen het interieur. Denk aan grote elementen zoals de bar en achterkast, receptie, pantry, scheidingswanden en gestoffeerde banken tot aan verschillende losse elementen in de winkel, de kinderhoek en de bowling.

 • Restaurant ’t Waepen van Veere, Veere

  Hotel – Restaurant ’t Waepen van Veere is na een grote verbouwing op 17 februari 2012 weer geopend. Bij het gehele traject van het ontwerp tot aan de realisatie van het nieuwe interieur zijn we nauw betrokken geweest. Denk daarbij aan de bar en achterkast, receptie, gestoffeerde banken, kinderhoek en losse elementen. Ook de vloerbedekking, wandafwerking en verlichting is hiervoor op maat bedacht.

 • Gemeente Middelburg, Middelburg

  De medewerkers van het Gemeentehuis Middelburg hebben sinds 2012 een geheel vernieuwde bedrijfskantine gekregen. Wij adviseerde de vloerbedekking, raambekleding en verlichting en mochten vervolgens de banken en scheidingswanden aanbieden.

 • Café Rebrov (Carrousel), Vlissingen

  Het nieuwe café in de Carrousel, naast het Arsenaal in Vlissingen: Rebrov Café. Deze uitgaansgelegenheid is geďnspireerd op een Russisch thema. Zo zit er in het front van de bar ingefreesde lijnen die de metrolijnen van Moskou voorstellen en rode verlichting in de achterkast met Russische sfeerbeelden. Het nieuwe concept is een trendy hotspot geworden met een bijzonder assortiment aan wodka’s en andere dranken. Wij verzorgde hier eind 2011 diverse interieurelementen, waaronder de bar en achterkast, gestoffeerde banken en massief eiken tafels.


 • Café De Biet, Zierikzee


  Café De Gekroonde Suikerbiet te Zierikzee (in de volksmond De Biet) wordt gekenmerkt door gemoedelijkheid, gezelligheid en gastvrijheid. Het café is geliefd bij zowel jong als oud, bij lokale mensen en bij (water)toeristen. Het is een kroeg waarbij conversaties volledig tot hun recht komen. Al deze factoren hebben ervoor gezorgd dat Café de Biet al jaren hoog in de café top 100 staat genoteerd. Voor ons lag daar dan ook de grote uitdaging; ervoor zorgen dat het nieuwe gedeelte van de kroeg net zo’n zelfde uitstraling krijgt. De nieuwe bar in het oude gedeelte is gemaakt van een oud Mechels buffet uit 1920. Het front van de andere bar in het nieuwe gedeelte is opgebouwd uit panelen van oud hout uit de bouw in Indonesië en in de achterwand is verweerd hout toegepast. We hopen dat ze volgende keer weer hoog eindigen in de café top 100.

 • Restaurant Molen de Jonge Johannes, Serooskerke

  Bij de Jonge Johannes, gelegen aan de Vrouwenpolderseweg te Serooskerke kunnen gasten genieten van weidse vergezichten, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, op de skelterbaan of bij de mini- kinderboerderij. Ontspannen onder het genot van een hapje of drankje op het terras of heerlijk dineren in het vernieuwde restaurant waar wij in april 2011 o.a. de zitbanken en verlichting verzorgd hebben.

 • Restaurant Bommeljé, Domburg

  Apparthotel Bommeljé te Domburg is een gezellig familiehotel met een bijzondere uitstraling. Na de hotelkamers te hebben gedaan, was het tijd het restaurant onder handen te nemen. Het nieuwe moderne en strakke interieur is in samenwerking met Zij van Beneden bedacht. Wij verzorgde hier o.a. de bar en achterkast, gestoffeerde banken en tafels.

 • Restaurant Le Sans, Domburg Cafetaria Othene, Terneuzen

  De ombouw van de counter en de halfhoge wand met blad werden eind 2010 gerealiseerd in de nieuwe cafetaria annex eeterij te Terneuzen.