Contactgegevens

Smit Interieurbouw & Advies
Laan der Verenigde Naties 1 D
4334 ES Middelburg
Tel: (0118)611460
Fax: (0118)614804

Email: info@smitinterieurbouw-advies.nl

Routebeschrijving

laatste nieuws, smit interieurbouw en advies

Stel een vraag • Wij zoeken een ervaren meubelmaker / interieurbouwer m/v

  Wij zoeken een ervaren meubelmaker / interieurbouwer m/v

  Oktober - 2020 - Smit interieurbouw en advies is een jong, snel groeiend bedrijf waar een enthousiast team werkt aan meubelen op maat, interieurbouw, interieuradvies en antiekrestauratie voor bedrijven en particulieren. Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren meubelmaker / interieurbouwer m/v. Is dit iets voor jouw?? Bekijk snel de vacature.  

 • Herinneringen voor heel veel Middelburgers

  Herinneringen voor heel veel Middelburgers

  Augustus 2020 - Na jaren van steggelen wordt de sporthal aan de Nassaulaan in Middelburg nu dan toch echt gesloopt. Hoeveel Middelburgs hebben hier geen herinneringen liggen. Voetballen, korfballen, basketballen, handballen, met je vereniging of met school. De houten vloer piepte en bonkte altijd zo als je er overheen rende. Of zitten op de “tribune” met een zeer zitvlak van de harde banken en een stijve nek van het langs de kolommen kijken. Wij vonden het zelf dan ook super leuk dat wij een aantal elementen uit de sporthal hebben kunnen redden van de sloop. Bijvoorbeeld de vloer. Maar liefst 1100 m2 van deze mooie hardhouten sportvloer. Want ook na al die jaren intensief gebruik is het nog steeds een mooie karakteristieke vloer voorzien van verschillende gekleurde lijnen. Mooi om her te gebruiken in huis of in b.v. een café. Maar ook zeer geschikt om er meubelen van te maken. Daarnaast een aantal banken die op de “tribune” stonden. Deze zijn inmiddels behoorlijk vintage geworden maar staan super in een hal bijvoorbeeld. Ook de basketbalringen met bord en ophangarm hebben we kunnen redden van de sloop. Heb je een bijvoorbeeld een “Sportbar” dan wil je toch zo’n bord hebben hangen. Alle onderdelen zijn te koop via Prikbord op Zeelandnet:

  Vloer, Basketbalringen, Banken, Meer Banken’ tafel van gymvloer   

 • Baars en Bloemhof Maatwerk Awards 2019

  Baars en Bloemhof Maatwerk Awards 2019

  Oktober - 2019 - Wist je dat Smit interieurbouw met met dit project genomineerd is voor de Baars en Bloemhof Maatwerk Awards 2019? De prijs werd in het leven geroepen om vakmanschap te eren en het de aandacht geven die het verdient. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. Later dit jaar volgt de Finale, wij zijn in ieder geval al vereerd met de nominatie! 

 • DOW Terneuzen

  DOW, Terneuzen


  September - 2018 - Op kantoor zijn we al maanden bezig met de voorbereidingen voor de interieurwerkzaamheden voor het nieuwe hoofdkantoor van de Dow in Terneuzen. Over een aantal weken beginnen we met plaatsen van de workshop, bedacht door Group A architecten uit Rotterdam. Dit betreft o.a. 71 kasten, 50 lockers, een aantal dressoirs en pantry units.   


 • Verbouwing Shanon Fashion, Middelburg

  Verbouwing Shanon Fashion, Middelburg

  Januari 2018 - Vanaf 5 februari start de grote verbouwing bij de Shanon Fashion te Middelburg. Het interieur wordt compleet vernieuwd. De zaak zal anderhalve week dicht zijn. Via de link een klein stukje te lezen van ‘Wij zijn De Stad’.   

 • Jeans Inn Vlissingen gaat fors verbouwen!

  Jeans Inn Vlissingen gaat fors verbouwen!

  Januari 2018 - In verband met een imposante verbouwing sluit Jeans Inn Vlissingen tijdelijk de deuren vanaf 5 februari. En nemen ze in de tussentijd hun intrek in de voormalige Superstar winkel aan de Lange Zelke. De planning is om de vernieuwde en uitgebreide zaak in ieder geval vóór het Paasweekend te openen voor het winkelende publiek. Er komt bijna twee keer zoveel vloeroppervlak bij en de gevel wordt aangepast met een grote pui op de 1e verdieping. Er komt een roltrap naar boven, een brede trap naar de kelder waar straks een outlet gedeelte komt én extra winkelruimte op de begane grond doordat het naastliggende lege pand – het voormalige Bella – er wordt bijgetrokken. Het winkelen in deze complete heren- en dames modezaak zal straks een ‘beleving’ worden, met een echte bar om rustig een bakje koffie te drinken tijdens het passen.    

  »

 • LEF Marketingbureau, Aardenburg

  LEF Marketingbureau, Aardenburg

  November 2017 - Het internationale Marketingbureau LEF uit Aardenburg gaat hun moderne huisvesting verruilen voor het oude Raadshuis. De keuze voor dit pand is mede gekomen door de liefde voor het behoud van dit gebouw, na lange leegstand. De wens is om de sfeer van de jaren ’70 in het interieur terug te laten komen. Hierbij worden ook foto’s uit de oude doos toegepast om dit te benadrukken. Volgens planning zullen de werkzaamheden eind januari klaar zijn.   

 • nieuw geopende ZB-Bibliotheek bij de CCXL Vlissingen

  September 2017 - De nieuw geopende ZB-Bibliotheek bij de CCXL Vlissingen is een echte BELEVING. Er is door iedereen hard gewerkt om de opening te kunnen realiseren voordat het filmfestival Film by the Sea zou beginnen. De Bibliotheek is vanaf 8 september dagelijks geopend, meer info vind je op www.bibliotheekvlissingen.nl.  Voor meer foto’s van het interieur kunt u terecht bij het project ZB-Bibliotheek bij de CCXL Vlissingen. We wensen iedereen veel leesplezier! 

 • Cine Café Vlissingen

  Bibliotheek Vlissingen gaat naadloos over in bioscoopcafé

  Juli 2017 - Nadat we de opdracht kregen voor de vaste inrichting van het Cine Café Vlissingen, wat voor 1 augustus geplaatst gaat worden, kwam vanuit Rothuizen ook de aanvraag voor de naastgelegen Bibliotheek. Het ontwerp is gebaseerd op een aantal themapleinen uit verschillende filmsets. Naast een echte ‘griezelbus’ en levensgrote bloemen en insecten, worden oude en nieuwe elementen met elkaar gecombineerd. De nieuwe inrichting van de Bibliotheek zal klaar zijn voor het Film Festival in september. Zie het nieuwsitem in de PZC via deze link.

  »

 • Rick de Meulmeester wint op Festool-dag een radio

  Stagiaire wint Festool radio

  Mei 2017 - Onze BBL- leerling van het HMC Rotterdam, Rick de Meulmeester, heeft op de Festool-dag een radio van het merk Festool gewonnen. De dag werd georganiseerd door onze naaste buren Leys, groothandel voor bouw & industrie, en vond plaats op 24 mei op het parkeerterrein van Leys in Middelburg.  

 • restaurant in kerk Kamperland

  Jonge ondernemer opent restaurant in kerk Kamperland

  Januari 2017 - Op je 23e een restaurant beginnen. Voor velen een droom, voor Lloyd Oudeman uit Rilland werkelijkheid. De jarenlange leegstand van het voormalige hervormde kerkgebouw aan de Veerweg in Kamperland is dankzij het ondernemersbloed van de jonge Lloyd verleden tijd. Over een week of zes hoopt hij Amable te openen, een familiebrasserie waar huiselijkheid, gezelligheid en de Hollandse keuken centraal staan. 

  »

 • Nieuwe opticien Middelburg, Bekker Optiek

  Nieuwe opticien Middelburg

  December 2016 - Middelburg is een nieuwe opticien rijker en wel in de Sint Janstraat. Het echtpaar Bekker heeft al jarenlang ervaring, en is door lange periode van concurrentiebeding eindelijk een eigen winkel gestart; Bekker Optiek. Het resultaat is een mooie strakke winkel geworden. Zelf beleven? Kom het snel ervaren, proef de sfeer, beleef hun vakmanschap en geniet van de kleurrijke en eigentijdse monturen en zonnebrillen collectie. Meer informatie over de opticien is te vinden op: http://bekkeroptiek.nl/ 

  »