Contactgegevens

Smit Interieurbouw & Advies
Laan der Verenigde Naties 1 D
4334 ES Middelburg
Tel: (0118)611460
Fax: (0118)614804

Email: info@smitinterieurbouw-advies.nl

Routebeschrijving

turn-key projecten

Stel een vraagVisie

creativiteit direct koppelen aan de uitvoerbaarheid

Bent u op zoek naar een ervaren interieurbouwer voor een groot project? Zoekt u al jaren naar de perfecte inbouwkast of eetkamertafel? Of wilt u eindelijk eens die lelijke beschadiging aan uw antieke meubel gerepareerd hebben? Dan bent u bij Smit interieurbouw en advies aan het juiste adres. Wij realiseren uw wens voor uw restaurant, winkel, woning of bedrijf naar ons of úw ontwerp.

We onderscheiden ons van andere interieurbouwers door de creativiteit direct te koppelen aan de uitvoerbaarheid ervan. “Wij maken niet alleen mooie plannen die er op papier fraai uitzien. Onze ontwerpen zijn ook technisch uitvoerbaar én betaalbaar. Wat dat betreft hebben we alles in huis.” Tevens hebben we een unieke samenwerking met verschillende bedrijven, zoals een professionele stoffeerder of spuiterij.

inventariseren van de wensen en eisen van de klantMet een ietwat eigenwijze kijk op het vak treden we graag buiten de platgetreden paden. We zijn sterk in het bedenken van concepten en nemen de klant desgewenst de volledige projectbegeleiding uit handen. Ook voor turn-key projecten, inclusief vloerafwerking, raambekleding, verlichting en behang- en schilderwerk zit u bij ons goed.

De eerste stap van zo’n proces is altijd het inventariseren van de wensen en eisen van de klant, welke bij ons voorop staan bij het meubelontwerp, de restauratie of het interieuradvies. Via de tekentafel wordt dit vertaald naar een plan of ontwerp, welke als uitgangspunt kan dienen voor het te bouwen interieur of meubel. Per project kan dit verschillen van sfeer- en materialencollages tot ingetekende plattegronden, aanzichten en 3D-impressies. Vanzelfsprekend voorzien van een realistische begroting of offerte. Als het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd begint de werkvoorbereiding van het project. Zo wordt er ingemeten, werktekeningen gemaakt en het benodigde materiaal besteld. Het meubel wordt vervolgens bij ons in de werkplaats gemaakt en bij u geplaatst en afgemonteerd.