Over ons

Smit interieurbouw en advies begon in 1993 met het accent op meubelen op maat. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een dynamisch en professioneel bedrijf, wat zich richt op zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Vandaag de dag staat Smit interieurbouw en advies voor een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf waar een hecht team van enthousiaste vakmannen en vakvrouwen wordt geleid door Danny en Debbie Smit. Op een ietwat eigenwijze en onafhankelijke manier tonen we de opgebouwde ervaring en expertise. Hierbij is diversiteit het sleutelwoord in het ontwerp en uitvoering van de diverse reeds gerealiseerde projecten.

al bijna 30 jaar onderscheidend in interieurbouw en advies

Smit interieurbouw en advies onderscheidt zicht van andere bedrijven door de eigen creativiteit direct te koppelen aan de uitvoerbaarheid ervan. Hierbij staan de wensen en eisen van de opdrachtgever altijd voorop bij het meubelontwerp, de restauratie of het interieuradvies. Als een plan of ontwerp eenmaal de juiste sfeer en gewenste uitstraling heeft, is de uitvoering of zelfs complete begeleiding hiervan geen enkel probleem.

Op onze website kunt u kennismaken met de diverse onderdelen en vindt u een helder overzicht van het complete dienstenpakket van het bedrijf, plus een kleurrijke inkijk in reeds afgeronde projecten. Ons bezoekadres heeft geen showroom, maar na afspraak bent u hier van harte welkom om uw ideeën te komen bespreken met ons team.

Tot ziens bij Smit interieurbouw en advies.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.