Visie

Na meer dan 30 jaar hebben we bij Smit interieurbouw en advies, nog steeds het zelfde doel: uw interieur mooier maken. Of we nu een kast of keuken voor u maken of uw hele interieur adviseren en realiseren, uw wens staat voorop.

We onderscheiden ons door creativiteit te koppelen aan uitvoerbaarheid. Door samenwerking met goede partners kunnen wij u een compleet pakket aanbieden (stoffering, schilder, behanger, spuitwerk, tegelwerk en kleine verbouwingen) voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

We werken uiteraard graag met mooie materialen en we vinden ook het milieu erg belangrijk. De laatste jaren zijn we dan ook steeds meer opzoek naar materialen die voor het merendeel gemaakt zijn van gerecyclede grondstoffen.  Ook ons eigen restmateriaal komt niet regelrecht in de verbrandigsoven terecht maar wordt weer opnieuw gebruikt voor het maken van plaatmateriaal.

Kortom na 30 jaar zijn we nog steeds even enthousiast  en we hopen u dan ook nog jaren van mooie ontwerpen te mogen voorzien.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.